Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

Başkanımız Sn.Tahsin ERDEM Kurban Bayram Öncesi Birimlerimize Ziyaret Gerçekleştirdi

14 Haziran 2024

Başkanımız Sn.Tahsin ERDEM Kurban Bayram Öncesi Birimlerimize Ziyaret Gerçekleştirdi

 

Belediye Başkanımız Sn.Tahsin Erdem, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde belediye birimlerini ziyaret ederek personelleriyle bayramlaştı. Bu ziyaretler kapsamında Başkan Erdem, Temizlik İşleri Şantiyesi, Fen İşleri Şantiyesi, Su İleri Şantiyesi, Park ve Bahçeler Yerleşkesi, Atık Su Arıtma Tesisi, Terminal ve Merkez Garajı birimlerinde görev yapan personellerimiz ile bir araya geldi.

Başkan Erdem, ziyaret ettiği birimlerde çalışan personellerle samimi sohbetler gerçekleştirerek, onların bayramlarını kutladı ve aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. Personellere özverili çalışmaları için teşekkür eden Erdem, “Şehrimizin temizliği, altyapısı ve genel düzeni sizlerin emekleri sayesinde sağlanıyor. Her birinize bu gayretleriniz için minnettarım. Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, ailelerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum,” dedi.

Ziyaretler sırasında karşılaşılan hemşehrilerimize de hal hatır soran Başkan Erdem, onların dilek ve şikayetlerini dinleyerek, belediye olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Hemşehrilerin taleplerine önem verdiklerini belirten Erdem, "Şehrimizi daha yaşanabilir kılmak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz," diye konuştu.

Bu ziyaretlerle birlikte, Başkan Erdem’in çalışanlarla ve hemşehrilerle kurduğu güçlü bağ ve moral desteği bir kez daha gözler önüne serildi. Zonguldak Belediyesi olarak her zaman çalışanlarının ve vatandaşlarının yanında olduklarını belirten Erdem, bayram sonrası için de aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.